fbpx

ПРАВИЛА ТА УМОВИ КОРИСТУВАННЯ ar

ПРАВИЛА ТА УМОВИ КОРИСТУВАННЯ

OF THE VITALITY MEDICAL & RESEARCH CENTER

Нова редакція від «13» травня 2021 р.

 

ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ:

Цей веб-сайт https://vitality-stemcells.com/ (надалі – «Веб-сайт» або «сайт») опубліковано Vitality Medical & Research Center.

Ці Правила та умови користування (надалі – «Умови») застосовуються до використання Веб-сайту та послуг, які надаються Vitality Medical & Research Center (іменовані надалі як «Ми», «Наш», «Наші» тощо) фізичним особам (іменовані надалі як «Ви», «Ваш» тощо).

Доступ до веб-сайту та використання його вмісту регулюються умовами використання, наданими нижче. Акт доступу та перегляду цього веб-сайту означає, що користувач Інтернету повністю та беззастережно приймає наступні положення.

ІНФОРМАЦІЯ ПРО КОМПАНІЮ:

Найменування юридичної особи: ТОВ «Лікувально-діагностичний центр «Профімед»

Код ЄДРПОУ: 41618006

Головна діяльність: надання медичних послуг лікування з використанням продуктів стовбурових клітин. Компанія також має у своєму складі власну Біотехнологічну лабораторію Банку стовбурових клітин, яка виготовляє продукти зі стовбурових клітин для подальшого клінічного застосування.

Ліцензії: Vitality Medical & Research Center надає медичні послуги на підставі Ліцензії на провадження господарської діяльності з медичної практики видана, згідно Наказу МОЗ України № 1689 від 21.12.2017 р. та Ліцензії на провадження господарської діяльності банків пуповинної крові, інших тканин і клітин людини згідно з переліком, затвердженим Міністерством охорони здоров’я України відповідно до Наказу Міністерства охорони здоров’я України від 20.09.2018 р. №1706.

Адреса: Київська обл., м. Обухів, вул. Київська, 115a.

Тел. +380443611031, +380636300847

Email: info@vitality-stemcells.com

Веб-сайт: https://vitality-stemcells.com

 

ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ

Vitality Medical & Research Center є власником доменного імені Веб-сайту.

Веб-сайт, а також його компоненти (зокрема текст, структура, програмне забезпечення, анімовані елементи, фотографії, відео, ілюстрації, малюнки, графічні зображення, логотипи тощо) є творчими роботами, захищеними Законом України «Про авторське право і суміжні права» від 23 грудня 1993 р. № 3792-XII. Вони є власністю Vitality Medical & Research Center. Vitality Medical & Research Center є єдиною стороною, уповноваженою користуватися вищезазначеною інтелектуальною власністю та суміжними правами, творчими роботами, програмним забезпеченням, базами даних, інтерпретаціями та правами на зображення, як ініціатор або за допомогою офіційного дозволу чи ліцензії.

Використання всього веб-сайту або його частини, зокрема, шляхом завантаження, відтворення, передачі, представлення чи розповсюдження для інших цілей, крім особистого та приватного використання, та з некомерційною метою користувачем Інтернету категорично заборонено.

Забороняється створювати будь-які гіпертекстові посилання на будь-яку веб-сторінку або компоненти Веб-сайту без попереднього письмового дозволу від нас. Зазначений дозвіл може бути відкликаний у будь-який момент. Будь-які веб-сайти з гіпертекстовими посиланнями на веб-сайт або будь-який з його компонентів не перебувають під нашим контролем. Vitality Medical & Research Center не несе жодної відповідальності (особливо щодо редакційного вмісту) щодо доступу до таких веб-сайтів та їх змісту.

ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ

Vitality Medical & Research Center зобов’язується забезпечувати точність та оновлення інформації, опублікованої на Веб-сайті, наскільки це можливо. Компанія залишає за собою право виправити зміст у будь-який час і без попереднього повідомлення. Однак Vitality Medical & Research Center не може гарантувати точність та вичерпність інформації, розміщеної на веб-сайті. Зазначена інформація не є гарантією чи зобов’язанням Vitality Medical & Research Center щодо користувача Інтернету.

Зокрема, Vitality Medical & Research Center не несе відповідальності за:

  • будь-яку неточність або упущення щодо інформації, доступної на Веб-сайті;
  • усі та будь-які збитки, що виникли внаслідок комп’ютерного вторгнення третьої сторони, що призвело до модифікації інформації, розміщеної на Веб-сайті;
  • і, в цілому, будь-яку та всю пряму або непряму шкоду, незалежно від причини, походження, характеру та наслідків, спричинених внаслідок доступу будь-кого до Веб-сайту або неможливості отримати доступ до зазначеного Веб-сайту.

Vitality Medical & Research Center застосовує засоби, призначені для забезпечення безпеки файлів, створених на основі персональних даних, зібраних з Веб-сайту. Однак Vitality Medical & Research Center не контролює ризики, пов’язані з роботою Інтернету, і звертає увагу користувачів Інтернету на наявність можливих ризиків з точки зору конфіденційності даних, що передаються через цю мережу.

ЗМІНИ ДО УМОВ

Vitality Medical & Research Center повідомляє користувачів Інтернету, які переглядають Веб-сайт, що ці Умови можуть бути змінені в будь-який час. Такі поправки публікуються в Інтернеті та вважаються прийнятими всіма користувачами Інтернету, що мають доступ до Веб-сайту, після того, як згадані поправки опубліковані в Інтернеті.

Якщо у Вас виникають запитання щодо використання Веб-сайту та / або цих Умов та з інших питань, Ви можете звернутись до Vitality Medical & Research Center через розділ Веб-сайту “Зв’язатися з нами” або напишіть на info@vitality-stemcells.com.